Hoeveel incassobureaus zijn aangesloten bij incassobureau-selectie?

kunt u geen geschikt incassobureau vinden? hier wordt dat voor u gedaanHet kwaad is geschied: ik ben op zoek naar een incassobureau. Nu heb ik nooit eerder zo’n bureau in de arm hoeven nemen en dus ben ik me aan het oriënteren op de mogelijkheden. Nu stuitte ik op een aantal verschillende websites die incassobureaus met elkaar vergelijken. Eén van die vergelijke websites is incassobureauselectie.nl. Maar nu vraag ik me openlijk af: welke incassobureaus zijn er allemaal aangesloten bij incassobureauselectie.nl?

Een volledig overzicht

Deze vraag (zie hierboven) stel ik omdat ik een compleet overzicht wil van alle incassobureaus in ons land. Natuurlijk mogen er een paar ontbreken (graag zelfs), maar ik wil het idee hebben dat het gros van de Nederlandse bureaus op het gebied van incasso zijn aangesloten bij een nader te noemen vergelijkende website. Laten we voor het gemak de website incassobureauselectie.nl nemen. Welke bureaus zijn hierbij aangesloten? Hoe volledig is het overzicht nu daadwerkelijk dat ik op deze pagina voorgeschoteld krijg?

Een bepaald incassobureau voor een bepaalde dienst

Nu weet ik dat de specialiteiten van een incassobureau nogal kunnen verschillen van die van een ander bureau. Ik heb eigenlijk een incassobureau nodig voor een simpele incasso. Ik heb namelijk een kleine honderd carnavalspakken ontwerpen, gefabriceerd en verkocht aan een partij (uit privacy overwegingen zal ik de naam van deze organisatie hier even niet noemen). Nu zijn de pakken geleverd, maar eist die partij dat er minieme details veranderen. Ik ga hier niet mee akkoord en wil gewoon geld zien. Daar wil de tegenpartij dus niet in mee.

Naarstig op zoek

En om dit geschil op te lossen zie ik geen andere mogelijkheid dan naar een incassobureau stappen. Een bureau dat ik overal zie opduiken is de BMK Groep, maar ik heb het idee dat dit een erg groot bureau is. Bij zulke gigantische organisaties ben ik altijd bang dat ik een nummertje ben en daar zit ik nu juist niet op te wachten. Geef mij maar een lokale, gespecialiseerde partij.

Zoeken op woonplaats

Mijn zoekopdrachten op incassobureauselectie.nl bevatten dan ook vaak mijn woonplaats (Gouda). Het is niet de bedoeling dat ik een incassobureau benader dat meer dan vijftig kilometer bij me vandaan woont. Dat is enerzijds niet handig vanwege de afstand en anderzijds neemt de mentale afstand dan ook wat toe (drempel om contact op te nemen).